Pari vinkkiä Bokun-käyttäjille: Close outs ja Facebook button

Oletko jo tietoinen Close outs -toiminnon käyttämisestä sekä Book now – painikkeen lisäämisestä yrityksesi Facebook-sivulle? Jos olet, hyvä! Mikäli et ole vielä tietoinen tai ehtinut näitä tsekata, niin tämän tekstin katsottuasi tiedät enemmän.

Close outs helpottaa arkeasi kun voit hallita saatavuutta sujuvasti ja Facebook-sivulle lisättävällä Book now -painikkeella ohjaat kiinnostuneet sivuvierailijat varaamaan suoraan verkkosivuiltasi.

Close outs

Products > Close Outs.
Kun olet lisännyt tuotteita myyntialustalle normaalin tapaan, voit hallita saatavuutta Close outsin kautta eli sulkea yksittäisiä tuotteita yksittäiseltä päivältä tai kaikki tuotteet yksittäiseltä päivältä.Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?
Voit hallita kaikkien tuotteiden saatavuutta ”yhtä aikaa” ilman, että sinun tarvitsee mennä ”tuotteen sisälle” calendar-kohtaan ja muuttaa sieltä joko saatavuus-sääntöä tai sulkea yksittäisen tuotteen yksittäisiä päiviä tuotteen sisällä kalenterissa.

Kun suljet päiviä close outsin kautta, sulkeutuu päivät myynnistä myös jälleenmyyjiltäsi. Samoin, jos olet sulkenut aiemmin jonkin päivän pois myynnistä, tilanteen muuttuessa, voit nopeasti avata sen uudelleen myyntiin.

Huom. Close outs on hyödynnettävissä julkaistuihin tuotteisiin. Luonnostuotteiden saatavuus tulee näkyviin heti tuotteen julkaisun jälkeen.

Book now -painike Facebookiin

Voit lisätä Facebook-sivullesi ”Book now buttonin”, jolloin sivullasi vierailevat ohjataan verkkokauppaasi ostamaan tuotteesi.

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?
Mikäli henkilö, joka vierailee FB-sivullasi, on kiinnostunut tarjoamistasi aktiviteeteista tai muista tuotteista, helpotat hänen ostopolkuaan kun ohjaat hänen yhdellä klikkauksella verkkokauppaan. Mahdollisesti enemmän suoria varauksia siis!

Katso myös 5 vinkkiä arkikäyttöön varaustenhallintaa liittyen.

Kysyttävää? Lähetä sähköpostia!