Kuhan pohdiskelen

Infoa Kodalla-blogista

Moikka,

tervetuloa Kodalle. Nimeni on Anne ja kirjoitan blogissani matkailupalveluiden digitaalisesta myynnistä teemoina matkailuyrityksen verkkokauppa, B2B-myyntiyhteistyön digitalisoiminen & monikanavainen myynti, tuotekehitys ja erilaiset alustaratkaisut.

Tarkastelen aiheita pääosin elämysten näkökulmasta, välillä majoituspuolta sivuten. 

Matkoilla koettuja hetkiä, tekemisiä ja kohtaamisia on mukava muistella. Jottei muistelot matkoista jää vain ilmaispalvelujen mahdollistamien hetkien varaan, on erilaiset maksulliset elämykset ja matkailupalvelut saatettava matkailijoiden tietoisuuteen digitaalisesti.

Näkyväksi. Löydettäväksi. Ostettavaksi.

Digitaalisen myynnin kehittäminen on kuin nuotion sytyttäminen ja tulistelu itsessään. Kodalla-blogissa pyritään pitämään liekkiä yllä mahdollisimman pitkään.

Kukin itse voi vaikuttaa siihen, roihahtaako liekit kunnolla vai mennäänkö toimenpiteiden ja myynnin osalta suoraan hiillokseen.

Se, miten näiden asioiden parissa toimii, on tietenkin jokaisen oma päätös. Mikäli tarvetta, halua ja kiinnostusta on digitalisoida myyntiä ja poistella oston esteitä, se onnistuu kyllä jollakin tapaa, jokaiselta. Yksin tai yhdessä.

Kodalla tulistelusta

Tämän blogin tekstien sisällöt liittyvät ensisijaisesti digitaaliseen myyntiin, enkä tämän vuoksi käsittele offline-myyntitoimenpiteitä tai muuta toimintaa kuin esimerkkien verran.

Kodalla otetaan rennosti ja ollaan vapaa-ajalla. Teemoja käsitellään mahdollisimman konkreettisesti, mutta toki välillä annetaan ajatusten vapaasti virrata. Tarkastellaan mahdollisuuksia, mutta kohdataan myös haasteita eli ruoditaan välillä niitä epäkiitollisempiakin havaintoja.

Seuraan mielenkiinnolla digitaaliseen myyntiin liittyviä sisältöjä pitäen katseen avarana ja mielelläni käyden keskusteluja myös muiden aiheesta kiinnostuneiden kanssa.

Jos tahdot keskustella kanssani aiheesta, olethan yhteydessä sähköpostitse tai verkostoidutaan LinkedInissä. Instagramissa ja Facebookissa tulistellaan @kodallablogi.

Kuullaan,
Anne

Ps. Nimi blogille juontaa juurensa kesään 2018, mikä oli muuten melkoisen lämmin kesä. Asuin silloin Ylläksellä ja useina päivinä mietin, että kuumuudesta huolimatta olisi ollut kiva kuiten viettää aikaa kodalla. Istuskella tulien äärillä. Tulistelu jäi lämpimien olosuhteiden vuoksi, joten kaadoin kuksaan kuumaa ja aloin tulistella tekstin muodossa Kodalla. Kelien viiletessä tulilla olo taas mahdollistui ja ruudun takana tuli taukoa. Kunnes tuli kevät 2022 ja sopiva hetki palata myös Kodalle. Vuolla uudet kiehiset ja sytyttää tulet. Aloittaa tulistelu jälleen myös digitaalisesti.

Siirry tästä etusivulle