Infoa

Tästä löydät lisätietoja digitaaliseen myyntiin ja matkailun verkkokauppaan keskittyvän Kodalla-blogin sisällöistä. Tulen jaottelemaan tekstejä blogissa, kun tekstejä on kertynyt useampia.

Suoramyynti

Matkailuyrityksen verkkokauppa eli digitaalisen suoramyynnin kehittäminen: mm. tuotekehitys, alustojen käyttöönotto, digitaalisen myynnin edistämisen toimenpiteet.

Myyntialustoja ja työkaluja

Tietoa erilaisista myyntialustoista ja työkaluista, alustakohtaista täsmätietoa sekä alustakohtaisia ohjeistuksia arkikäyttöön.

Digitaalinen B2B-myyntiyhteistyö

Digitaalisen B2B-myyntiyhteistyön kehittäminen: näkökulmia, esimerkkejä ja infoa myyntiyhteistyön digitalisoinnista, jakelukanavastrategioista, digitaalisista jakelukanavista sekä yhteistyön malleista.

Matkailijan silmin

Millaisia digitaalisia asiakas- ja ostokokemuksia matkailija kohtaa tai on kohdannut matkan varrella eli matkan haaveilusta matkan jälkeiseen aikaan? Koettuja ja kuvitteellisia esimerkkejä matkailijan näkökulmasta.

Kuhan pohdiskelen

Pohdintaa, ajatuksia ja ehkä hitusen spekulointia matkailupalveluiden digitaalisesta myynnistä ja oston esteiden poistamisesta.

Tulistelua matkailualasta

Lisätietoja, koettuja hetkiä ja havaintoja matkailualasta. Pohdintaa mm. työelämästä, koulutuksesta ja arjen työstä.

Tästä blogin etusivulle